Supervision

Som godkendt specialist og supervisor kan jeg supervisere psykologer til autorisation, specialist og supervisorgodkendelse. Jeg tilbyder både supervision individuelt som til grupper (maks. fem personer). Formål og fokus for samt varighed af supervisionsforløbet aftales på forhånd ved indledende kontakt.

Jeg tilbyder også tværfaglig konsultation til pædagoger og lærere fra specialskoler, dag- og døgnbehandlingssteder efter aftale.

Undervisning

Derudover tilbyder jeg kurser og foredrag til såvel forældre som fagfolk efter nærmere aftale. Jeg har blandt andet lavet oplæg for psykologer i børnepsykiatrien om kognitiv terapi til børn og unge med autisme og angst. Jeg har undervist tværfagligt personale om emner som miljøobservation, psykologisk undersøgelse og forældrevejledning. Jeg har endvidere stået for gruppeundervisning i børnepsykiatrien om psykologiske perspektiver på ADHD/ADD for forældre, pædagoger og lærere.

Eksempler på seneste undervisningsoplæg:

  • I februar 2016 oplæg for Dyspraksiforeningen om Psykiske udfordring hos børn med Dyspraksi.
  • I September 2016 oplæg på Behandlingsskolerne om Håndtering af nedsmeltning hos børn med autisme og angst.
  • I skoleåret 16/17  løbende oplæg på Skiftesporet om ADHD og tilknytningsforstyrrelse, Autisme og adfærdsforstyrrelse samt autismepædagogik.
  • 27.10.2017 oplæg på socialstyrelsens konference om autisme, angst og skolevægring.

seastones